Brad Pitt: - Jeg var ikke utro

(08.01.2009, sist oppdatert 08.01.2009)

Brad Pitt tar bladet fra munnen og aviser at han innledet et forhold til Angelina Jolie mens han fortsatt var gift med Jennifer Aniston.

Brad Pitt møtte Angelina Jolie på settet til filmen «Mr. & Mrs. Smith» i 2005. Kort tid etter skilte han seg fra Aniston, og slo seg i hop med Jolie.

 

Jolie har innrømmet til et ukeblad at søt musikk oppsto allerede på filmsettet. Og dette fikk det til å koke over for Aniston. Nylig sa hun til amerikanske Vouge: - De tingene Jolie sa, om at hun ikke kunne vente med å komme seg på jobb, var virkelig lite realt.

 

Men Pitt forsikrer nå at han og Jolie «holdt sin sti ren». Han sier til magasinet W: - Det folk må forstå er at vi spilte inn scener til «Mr. & Mrs. Smith» i et helt år. Vi jobbet fortsatt med filmen etter at jeg og Jen splittet opp. Men det betyr ikke at det umiddelbart ble et forhold. Det var ikke noe hemmelig affære mellom oss.

 

- Jeg er stolt over måten jeg håndterte det hele på. Det var respektfullt. Og hør her, Jen er ei søt jente. Jeg tror hun ble dratt i gang på dette. Det ble en ny runde der det liksom var Angie versus Jen, men det hele var en medieskapt konflikt, forsikrer han videre.

 

Han sier at han fortsatt holder kontakt med eksen. - Vi hører fra hverandre nå og da. Hun var en stor del av mitt liv, og jeg av hennes.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no