Ensom etter at moren døde

(13.11.2008, sist oppdatert 13.11.2008)

Hiphopartisten Kanye West sier han føler seg ensom etter at moren Donda West døde i fjor, og ønsker å skaffe seg sin egen familie.

Men han sliter med å finne den rette kvinnen i sitt liv, fortalte han til fremmøtte reportere på et lytteparty for sin nye skive «808?s & Heartbreak» i London denne uken.

 

- Jeg ønsker meg barn. Men jeg ønsker meg den rette jenta også, en som virkelig bryr seg om meg. Når jeg er på en klubb, er jentene superkalkulerte og planlegger hvert eneste skritt, sa West ifølge People.com.

 

Han synes det er ensomt på toppen, men roser bransjekolleger som Beyoncé Knowles og Paul McCartney for å ha hjulpet ham når han var «deprimert og nede».

 

- Å miste moren min, og at jeg ikke har en kvinne i livet mitt som støtter meg - jeg føler at jeg er helt på egen hånd, og bare kan uttrykke det gjennom musikken jeg lager, sier en åpenhjertig Kanye West videre.

 

Donda West, som i alle år hadde stått på for sønnen og vært hans fremste støttespiller, døde av komplikasjoner etter en kosmetisk operasjon 10. november i fjor, bare 58 år gammel. Og i april i år gjorde Kanye West det slutt med sin forlovede gjennom flere år, modellen Alexis Phifer.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no