Jolie: - Fortsatt en unge med tatoveringer

(04.11.2008, sist oppdatert 04.11.2008)

Seksbarnsmamma Angelina Jolie sier det å få barn ikke har forandret henne nevneverdig.

Skuespilleren som satte tvillingene Knox Leon og Vivienne Marcheline til verden for tre måneder siden, har fra før av datteren Shiloh (2) og adoptivbarna Maddox (7), Pax (4) og Zahara (3) med Brad Pitt. Hun snakker nå med magasinet Harper?s Bazaar om det å bli mor - og mener det ikke har «temmet henne».

 

- Jeg går ikke rundt med en følelse av at jeg må unnskylde eller forklare meg. I hjertet mitt er jeg fortsatt, og vil alltid være, en rebelsk unge med tatoveringer.

 

Den 33 år gamle skuespilleren sier videre i intervjuet at hun akter å være åpen mot barna både om hvem hun er, og hvordan verden for øvrig er.

 

- Ungene mine har dataspill. Jeg lar dem leke med lekesoldater. Vi tar ikke lett på krig og vold, men jeg vil ikke skjule at det finnes. Vi sier «mamma og pappa er med i filmer hvor vi spiller disse karakterene, men det finnes ekte død og vold i verden», sier hun.

 

I intervjuet forteller hun også hva hun ser etter i en filmrolle: - Jeg forteller historier om kvinner jeg ville likt å møte; Den type kvinne som det er noe ved, som for eksempel Lara Croft. Det er noe ved henne som gjør at døtrene mine vil ha moro av «å møte henne» en dag.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no