Aniston spiste middag med Pitt

(09.09.2008, sist oppdatert 09.09.2008)

Jennifer Aniston (39) fryktet at hun skulle støte på sin eks Brad Pitt (44) under filmfestivalen i Toronto i Canada der begge er på plass.

Og det var nettopp det som skjedde. Paret, som skilte seg i 2005 etter tre års ekteskap, satte seg faktisk ned ved middagsbordet for å spise middag sammen i forrige uke. Men det var i rent forretningsøyemed.

 

Jennifer er på plass under den internasjonale filmfestivalen i Toronto for å lansere sin nye film «Management» og skal altså ha troppet opp på hotellet til Pitt der de to spiste sammen. Dette skal være første gang de har vært sammen siden skilsmissen, ifølge nettstedet Female First.

 

I forkant av festivalen, da Pitt lanserte Coen-brødrenes «Burn After Reading», ble det sagt at Aniston var «skrekkslagen» ved tanken på å støte på sin eksmann.

 

- Folkene hennes sjekket og dobbeltsjekket timeplanen hennes for å være sikre på at hun var langt unna Brad, for ikke å snakke om at hun skulle støte på ham.

 

- Hun er allerede nok bekymret over at bruddet hennes med John Mayer skal overskygge filmen hennes, så det siste hun ønsker er enda en eks i bildet. Det er ukomfortabelt å måtte ta slike omveier, men mer enn noe annet synes hun dette er pinlig, sa en kilde.

 

Når det kom til stykket var det altså ikke verre enn at hun skal ha spist middag med Pitt. Forretninger er forretninger.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no