Singel igjen?

(14.08.2008, sist oppdatert 14.08.2008)

Jennifer Aniston skal være singel igjen. Det skal ha vært John Mayer som sa takk for seg.

Det er den britiske avisen Daily Mirror som først meldte om bruddet, som skal ha kommet etter en tids spenning mellom dem. En kort pause skal ikke ha hjulpet, og ifølge en kilde er det Mayer (30) som tok initiativet til bruddet fordi han ikke var klar for det alvoret Jennifer Aniston (39) ønsket i forholdet.

 

Også amerikanske People hevder å ha fått bruddet bekreftet av flere kilder nær kjendisparet, og utdyper med at de to har vært «på ulike steder i livet».

 

Jennifer Aniston skal ifølge Mirror ikke nødvendigvis ha ønsket seg ekteskap og barn med det første, men krevde at de to satte opp en tidsplan for fremtiden deres sammen. Avisens kilde hevder videre at hun ønsket at Mayer, som er musiker, skulle love å kutte ned på turnévirksomheten når de etter hvert fikk barn.

 

Uheldige Jennifer - som akkurat er ferdig med innspillingen av filmen «He?s Just Not That Into You» - skal nå være trist og hjerteknust, etter opprinnelig å ha blitt rasende, rapporteres det videre. Ingen av stjernenes representanter vil kommentere et eventuelt brudd, ifølge People.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no