Det er ikke Mr. Big som dør

(06.05.2008, sist oppdatert 06.05.2008)

Etter at Cynthia Nixon for et par uker siden hintet om at en av hovedrolleinnehaverne i filmversjonen av «Sex og singelliv» kom til å avgå ved døden, har spekulasjonene rast. Men nå utelukker regissøren at det er Mr. Big.

Mr. Big, spilt av Chris Noth, er den store kjærligheten til Carrie - og mange av seerne. Det er regissør Michael Patrick King fullt klar over, sier han til AP:

 

- Drepe Mr. Big? Jeg ville blitt jaget planeten rundt av kvinner med fakler.

 

Men det var på et tidlig tidspunkt en idé til handlingen, sier King videre. Han ønsket nemlig både litt patos og det å være helt på kanten, men et sted gikk grensen, ler han.

 

- Mange ville nok at filmen skal være mer enn cocktails og spøk. Jeg ville ha en følelsesmessig berg og dalbane, men mitt endelige mål var å gjøre «venninnene våre» - altså publikum - lykkelige. Og jeg tror ikke at en død Mr. Big ville gjøre dem lykkelige. Det er en sommerfilm, hvorfor skulle jeg ønske å la noen dø i den? Dette ryktet om at noen dør kom i gang, kanskje fordi folk tenkte at hvis jeg vendte tilbake, så ville det ble med en stor historie, sier regissør King.

 

USA-premiere for «Sex in the City» blir 30. mai, og igjen blir Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis og Cynthia Nixon å se som firkløveret i storbyen på nye eventyr.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no