Carey-kaos i London

(03.04.2008, sist oppdatert 03.04.2008)

Den amerikanske sangeren Mariah Carey viste at hun fortsatt har stjernetekke da hun tidligere i uka avla London et besøk for å lansere sitt nye album.

Tirsdag stanset trafikken helt opp i den travle handlegata Oxford Street da Carey ankom varemagasinet Selfridge?s for å signere sitt nye album «E=MC2».

 

Selv om det var 1. april, lot ikke engelskmennene seg lure og hundrevis av fans og skuelystne presset på bak sperringene for å få et glimt av sangeren. Politiet hadde sitt svare strev med å kontrollere menneskemengden, og ble tvunget til å dirigere trafikken vekk fra Selfridge?s.

 

Etter å ha posert for de ventende fotografene utenfor magasinet, ble Carey, som var to timer forsinket, geleidet inn i forretningen der to hele etasjer var satt av til lanseringen.

 

Divafakter viste hun også da hun avlyste radiointervjuer fordi hun ikke er «en morgenfugl». Den britiske tabloiden The Mirror antyder at det kan skyldes at hun hadde festet til tre om natta i kjendisrestauranten San Lorenzo.

 

I taxien tilbake til det fasjonable Claridge‘s Hotel fortsatte hun champagnefesten og feiret at hun hadde feid Leona Lewis ned fra toppen av de amerikanske hitlistene med sin 18. single på førsteplass - «Touch My Body».

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no