Ditas mørke fortid på nett

(03.04.2008, sist oppdatert 03.04.2008)

Dita Von Teese var i ferd med å bli stueren med sine burleskshow og stilsikre motesans - og fikk nylig en fet kontrakt med Wonderbra.

Men nå har det havnet filmklipp ute på nett fra en heftig film hun medvirket i før hun ble storkjendis. Ifølge The Sun er det snakk om en pornofilm der Dita hygger seg med andre jenter og et sexleketøy.

 

Det skal ifølge avisen være en slag i ansiktet for Wonderbra, som hadde håpet at burleskstjernen - som egentlig heter Heather Sweet - skulle gjøre undertøyfirmaets ordentlige og litt kjedelige image litt mer spennende da de hyret henne inn som sitt ansikt utad i forrige måned.

 

Blant annet var det tenkt at Dita Von Teese skulle designe en egen, eksklusiv undertøyserie. Nå kan det være at ekskona til Marilyn Manson kan bli litt for spennende for Wonderbra, som foreløpig avslår å kommentere saken.

 

Dita Von Teese (35) danset ballett som tenåring, og vokste opp fascinert av 1940-tallets moter og filmer. Senere utdannet hun seg til kostymedesigner, men begynte samtidig - som 19-åring - også som stripper og glamourmodell, og prydet Playboy-covere i 1999, 2001 og 2002.

 

Men hennes virkelige berømmelse kom som forkjemper for nyburlesk - dristige danseshow med retroinspirasjon. I senere år er hun blitt et moteikon som får plass på første rekke når Dior og Marc Jacobs, og er med på best kledd-lister og på motebladenes forsider.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no