Winehouse som motemuse

(31.03.2008, sist oppdatert 31.03.2008)

Amy Winehouse skal være tilbudt en innbringende avtale med Roberto Cavalli - og det takket være Victoria Beckham.

Tilbudet kom nemlig etter at Posh Spice fortalte den berømte, italienske motedesigneren at hun beundret Amys «unike klesstil». Fru Beckham mener at Amy er et moteikon.

 

- Cavalli ble så imponert over det Victoria hadde å si at han nå er fast bestemt på å få med seg Amy om bord, sier en kilde til Daily Mirror.

 

Amy Winehouse er nå invitert til å besøke den italienske designerens slott i Toscana for å komme frem til en avtale, der det forventes at hun vil få gratis designerkjoler så lenge hun bruker dem offentlig og på spillejobber.

 

Roberto Cavalli har tidligere brukt knøttlille Victoria Beckham som modell på sine prestisjetunge visninger, og har laget kostymene til Spice Girls-gjenforeningen. Cavalli later heller ikke til å ha problemer med Amys rusavhengighet: I 2006 hyret han Kate Moss som sitt motehusansikt rett etter at hennes narkobruk ble avslørt - og hun mistet mange andre kontrakter.

 

Italieneren velger tydeligvis også å se bort fra at motekritikeren Blackwell hadde Victoria Beckham og Amy Winehouse som nummer 1 og 2 på sin «verst kledde kjendis»-liste i fjor.

 

En talsmann for Amy Winehouse sier ifølge avisen at «Amy vurderer flere tilbud i øyeblikket». Hun opptrådte nylig på motehuset Fendis visning i Paris, og sies å planlegge sin egen kles- og sminkekolleksjon.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no