Leona Lewis sliter med mandlene

(27.03.2008, sist oppdatert 27.03.2008)

Leona Lewis risikerer å måtte opereres for å få bukt med sine betente mandler.

Hun har oppsøkt eksperter i USA og Storbritannia for å få deres mening om hvordan hun kan få slutt på betennelsene som stadig plager henne.

 

- Hun har blitt fortalt at hun kanskje trenger en operasjon for å få slutt på problemet en gang for alle. Alle operasjoner er skumle, men for en sanger å måtte opereres i halsen virker spesielt skremmende, sier en kilde til The Sun.

 

Britiske Leona Lewis er den nye protesjeen til Simon Cowell, etter at hun vant «X Factor» på hjemmebane. Hun gjør det skarpt i USA for tiden med singelen «Bleeding Love». Etter at hun opptrådte hos toneangivende Oprah Winfrey, tok det av for Leona - som nå utfordrer Ushers hitlåt «Love In This Club», som i øyeblikket topper singellisten.

 

Rett før konserten hos Oprah innrømmet Leona at hun «hadde hatt tonsillitt hele uken før, så jeg prøvde desperat å bli bra i tide». Hun har en svært travel timeplan nå når hun slipper singelen samt debutalbumet «Spirit» i USA. En kilde nær Lewis sier videre:

 

- Hun må prøve å hvile fordi problemet har en tendens til å forverres når hun er trøtt eller sliten. Men det er vanskelig med timeplanen hennes nå.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no