Aguilera og baby Max pryder Peoples forside

(14.02.2008, sist oppdatert 14.02.2008)

Det var kjendismagasinet People som fikk de første bildene av popsangeren Christina Aguilera og hennes nyfødte sønn, Max.

12. januar fikk Christina Aguilera og hennes mann, musikkprodusenten Jordan Bratman, en sønn. Nå viser de ham til verden ved hjelp av forsiden til magasinet People. Aguilera (27) poserer stolt med sønnen som er knappe måneden gammel.

 

- Max har forandret mitt liv totalt, sier den amerikanske stjernen selv om sin nye status som mamma.

 

I intervjuet forteller artisten hvordan hun nyter hvert sekund med den lille bylten. - Jeg klarer ikke å slutte å se på ham. Jeg kan ikke fatte at jeg har skapt det her. Mannen min og jeg kunne ikke vært lykkeligere, framholder hun.

 

Magasinet bringer et «hjemme hos»-intervju med Aguilera og Bratman som bor i Los Angeles. Aguilera sier videre: - Max har fullstendig forandret mitt liv.

 

Samtidig avkrefter den nybakte mammaen at hun stiller opp for en fotoseanse for mannebladet Playboy. Hun skal tidligere ha vært inne på tanken om å la seg avbilde for Hugh Hefners publikasjon, men en kilde sier: - Det var «den gamle» Christina. Nå som hun er blitt mamma, frister det ikke.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no