Britney danselærer for barn

(12.02.2008, sist oppdatert 12.02.2008)

Mandag prøvde Britney Spears seg som danselærer for en gruppe femåringer i Hollywood.

Hun trener selv regelmessig på dansesenteret Millennium Dance Complex i Nord-Hollywood, og mandag dukket hun opp og ledet dansetimen til syv femåringer, melder Us Weekly. Britney håndhilste på hver av ungene, og så ifølge dansesenterets medeier Robert Baker «lykkelig og glad ut». Hun spilte musikk av Madonna, blant annet «Material Girl» og «True Blue», og hadde opplegget klart for barna, forteller Baker:

 

- Hun fikk dem til å danse i en sirkel som et «tut-tut-tog», og de danset i vei. Ungene elsket det, de har det strålende. Og Britney - hun suger det til seg, og har det flott selv. Det er en flott klasse, hun og ungene hygger seg virkelig. Britney sier at hun liker dette så godt at hun gjerne vil gjøre det regelmessig, kanskje annenhver uke. Hun liker samspillet med barna, og hun synes også det er viktig å gi noe tilbake til dansemiljøet, sier Baker.

 

Foreldrene ventet utenfor mens Britney Spears lærte bort sine danseferdigheter. En liten jente sa etterpå til pressen: - Vi hadde det så moro! Britney hadde små røde shorts på seg og var så pen.

 

Sist Britney så sine egne to sønner, Sean og Jayden, var 3. januar - den kvelden hun ble tvangsinnlagt første gang til observasjon. Da ble besøksretten hennes midlertidig opphevet, og hun har foreløpig ikke fått den tilbake. Hun ble utskrevet fra sykehuset 6. februar etter sin andre innleggelse.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no