Ny fotografvenn for Britney

(21.01.2008, sist oppdatert 21.01.2008)

Britney Spears har begynt å gjøre seg til venns med nye fotografer, etter at paparazzivennen Adnan Ghalib later til å ha falt i unåde.

I helgen fløy ryktene i amerikansk sladderpresse om at Britney Spears og hennes venn Sam Lutfi skulle ha skaffet til veie et pålegg om besøksforbud mot Adnan. Lutfi skulle ha vist den fram til to fotografer som ble invitert inn på besøk til Britney.

 

På hjemmesiden til sin arbeidsgiver, Final Pixx, la Adnan Ghalib søndag ut en kommentar til ryktene - der han opplyste at han ikke hadde vært i kontakt med den plagede popstjernen siden fredag morgen, fordi han hadde vært i begravelse og hatt mobiltelefonen avslått.

 

- Jeg håper å være tilbake i Los Angeles og i kontakt med Miss Spears snart, skrev Adnan i sin uttalelse søndag. Men mandag morgen rapporterte så OK! at romansen mellom de to skal være over. Derimot skal det ikke ha blitt bedt om besøksforbud, ifølge bladets navngitte kilde i Los Angeles-politiet.

 

Da Britney Spears var ute på handletur med Sam Lutfi, hadde hun ifølge TMZ med seg en ny paparazzivenn i bilen. Kjendisnettstedet hevder å ha kilder som sier det dreier seg om en slags maktkamp mellom Lutfi og Adnan Ghalib om hvem som har mest innflytelse over ustabile Britney - som søndag sa til pressen:

 

- Jeg har det flott. Jeg er så lykkelig akkurat nå.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no