Beckham får Spice Girls-forbud

(30.11.2007, sist oppdatert 30.11.2007)

Victoria Beckham skal ha gitt ektemannen David Beckham forbud mot å komme og se henne i aksjon under Spice Girls-jentenes første comebackkonsert i Canada søndag.

Grunnen til at hun ikke ønsker å se ektemannen i salen, skal være at hun er for nervøs.

 

Sangeren inntar scenen i Vancouver, Canada, søndag, sammen med kumpanene Geri Halliwell, Mel C, Emma Bunton og Mel B - og sparker dermed i gang sin lenge bebudede verdensturné.

 

David og Victoria har tre barn sammen: Brooklyn (8), Romeo (5) og Cruz (2). Men til tross for at de har vært et ektepar lenge, er altså fruen redd for å dumme seg ut foran ektemannen. Ifølge det britiske nettstedet Female First, sier fotballesset følgende om saken:

 

- I det ene øyeblikket sier Victoria at hun vil ha meg der, i det neste sier hun det motsatte. Hun konkluderer ofte med: «Ikke kom på det første showet. Da er vi alle alt for nervøse».

 

Han legger til: - Jeg får hoppe på showet et par dager senere, kanskje i San José, og da tar jeg guttene med meg. Og jeg vet Victoria vil ringe meg så snart den første konserten er unnagjort. Hun sier prøvene har gått over all forventning.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no