Halliwell digger Jolie

(20.11.2007, sist oppdatert 20.11.2007)

Ginger Spice, eller Geri Halliwell som hun egentlig heter, drømmer om å bli venninne med Hollywood-stjernen Angelina Jolie.

Geri Halliwell drømmer om at datteren Bluebell (18 måneder) skal bli lekekompis med Angelina Jolie og Brad Pitts fire barn.

 

Og for å få en sjanse til å bli kjent med Jolie, har Halliwell sendt personlig invitasjon til Jolie, slik at hun kan få med seg alle Spice Girls? gjenforeningskonsertene neste måned, melder Daily Mirror.

 

- Hun har stor respekt for Angelina Jolie og synes de har mye felles ettersom de begge er FN-ambassadører. Hun synes også at Angelina er en fantastisk mor, og mener det ville vært storartet om Bluebell kunne bli kjent med barna hennes, sier en kilde til Daily Mirror.

 

Og skulle Angelina Jolie takke nei til tilbudet, kan femspannet i den gjenforente gruppa glede seg over at jentene i TV-serien «Frustrerte fruer» har tenkt å bivåne comebacket. Ifølge Aftonbladet er Eva Longoria blitt en nær venninne av Victoria Beckham, og nå har hun sikret både seg og sine «medfruer» i den populære TV-serien de beste plassene i salen når turneen sparker i gang i Los Angeles 5. desember.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no