Affleck skylder på J. Lo

(03.10.2007, sist oppdatert 03.10.2007)

- Jennifer Lopez-affæren ødela min karriere, mener Hollywood-fenomenet Ben Affleck.

Kjekkasen, som i dag er lykkelig gift med Jennifer Garner, som han også har datteren Violet med, husker ikke tiden med Jennifer Lopez med glede.

 

Paret hadde et stormfullt og svært omtalt forhold fra 2002-2004, og de rakk å forlove seg før de til slutt brøt med hverandre. Begge beskyldte sladrepressen for å ha ødelagt forholdet, blant annet ved å hevde at Affleck hyppig var på besøk i diverse strippeklubber.

 

Nå er Affleck ikke i tvil om at romansen var ødeleggende for filmkarrieren hans. Han mener all oppmerksomheten - og alt som ble skrevet - fikk Hollywood-toppene til å se på ham som en lettvekter. Han sier til det amerikanske magasinet Details: - Det var nok ganske ødeleggende for karrieren. Det som hendte var at «den tabloide Affleck» ødela for filmkarrieren.

 

Han sier videre: - Jeg endte opp i en uheldig posisjon med dette forholdet, og mediene fant på masse vås for å selge blader. Det måtte jeg betale prisen for.

 

Det vi husker i ettertid, er de gigantiske gavene Affleck og Lopez angivelig ga hverandre. Blant annet fikk Affleck en luksus-Bentley til 300.000 dollar, mens Lopez fikk en gigantisk rosa diamantring. Affleck gjorde også en gjesterolle i en av popsangerens musikkvideoer, og de spilte mot hverandre i den svært kritikerslaktede filmen «Gigli» fra 2003.

(©NTB)

 

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no