Jolie og Pitt strålte i Venezia

(03.09.2007, sist oppdatert 03.09.2007)

Superparet Angelina Jolie og Brad Pitt strålte på den røde løperen i Venezia, dit de var for å kaste glans over premieren på Pitts nye film «The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford».

Og paret var virkelig «dressed to kill», med Pitt i hvit dress og svart tversover, og Angelina i en blondekjole - tynnere enn noensinne. Dermed spørs det om neste barn blir et egenprodusert, eller om de nok en gang vil adoptere. Men barn skal det bli, kunne Brad Pitt opplyse:

 

- Ja, vi er klare, sa han på en pressekonferanse da spørsmålet om et nytt barn ble brakt på bane, melder AP. Men han røpet ikke om de planlegger å adoptere eller lage sitt eget.

 

Paret Jolie-Pitt hadde med seg hele ungeflokken, de tre adoptivbarna Maddox, Zahara og Pax og sin biologiske datter Shiloh, da de ankom filmfestivalen i Venezia.

 

I Brad Pitts nye film spiller han Jesse James i hans siste leveår, der han blir paranoid og frykter å bli forrådt av venner og medsammensvorne banditter. Ifølge Pitt er livet som småbarnspappa bra for karrieren hans, selv om mediene har skrevet at han tidvis ser svært sliten ut:

 

- Å ha fire små barn gjør meg mer effektiv fordi når jeg jobber, må jeg virkelig fokusere. Jeg vet at jeg har mindre tid på å få ting gjort. Faktisk er jeg ganske tilfreds med det. Det er det morsomste og også det mest smertefulle... jeg har opplevd. Jeg elsker det og anbefaler det varmt, selv om søvn er ikke-eksisterende, sier skuespilleren.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no