Ron Woods samlivsråd til Kate Moss

(28.08.2007, sist oppdatert 28.08.2007)

Ron Wood har avslørt at han prøvde å råde Kate Moss til å dumpe doprockeren Pete Doherty.

Rolling Stones-gitaristen (60), som selv har slitt med alkoholproblemer, gikk så langt at han advarte toppmodellen om at Doherty ikke var bra for henne, og at hun burde kvitte seg med ham.

 

- Noen måtte gjøre det. Vel, han var ikke akkurat særlig bra for henne, var han? Jeg bare oppmuntret henne, sa «kom igjen, jente, jeg er glad for at du er ferdig med ham», sier Wood ifølge Femalefirst.

 

Kate Moss dumpet Babyshambles-stjernen, som hun har hatt et av og på-forhold til lenge, i juni etter at han hadde vært utro med en annen modell. Etter bruddet tilbragte hun tid i Ronnie Woods herskapshus i Surrey for å komme til hektene igjen.

 

Men kanskje har anstrengelsene til Wood vært forgjeves, siden ryktene nå løper om at hun har gjenopplivet den kompliserte romansen med Doherty. Nylig reiste Kate Moss til Spania, der hun festet hardt. Venner sier at Kate har hatt det ille helt siden bruddet, og sagt til Pete at hun vil ha ham tilbake.

 

- Kate har vært som en møll rundt lyset. Da hun kom hjem til England, møttes de på hotellet. Han gråt og hun gråt. Hun sa hun hadde unngått ham fordi hun hadde lovet alle fra sine managere til moren sin at hun skulle gjøre det. Så sa hun «det var ikke meg, det er hva de fikk meg til å gjøre».

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no