Doherty trygler Moss om tilgivelse

(31.07.2007, sist oppdatert 31.07.2007)

Det måtte bare komme. Etter at modellen Kate Moss dumpet skandalerockeren Pete Doherty, blant annet fordi han var utro med en annen, trygler han nå om tilgivelse og ber om å få komme inn i varmen igjen.

For å nå fram med sitt budskap, åpner Doherty sitt hjerte til den britiske tabloiden Daily Mirror der han blant annet bedyrer at han nok en gang er stoffri etter å ha fått et antiheroin-implantat, samtidig som han kaller Moss for en «sjalu, ondskapsfull gammel sjuske».

 

- Kate har knust hjertet mitt. Jeg er blitt sperret ute og når ikke fram til henne. Dette er den eneste måten jeg kan nå fram på. Jeg er her for å si til henne at jeg elsker henne. Kate er både sjalu og mistenksom. Hun er en ondskapsfull gammel sjuske og hun sparket meg i hodet. Men jeg elsker henne for det hun gjør i senga og fordi hun er en mangemillionær! Da hun gjorde slutt på vårt forhold etter en voldsom krangel, bestemte jeg meg for at jeg aldri ville gå gjennom det samme en gang til, sier Doherty til avisa.

 

Historien blir enda mer snodig når den 28 år gamle musikeren i samme intervju som han erklærer sin kjærlighet til den 33 år gamle modellen, forteller at han har fridd til en annen kvinne og planlegger å gifte seg med henne i november.

 

- Det var en lite gjennomtenkt beslutning. Det var mer gjort som et sinnsutbrudd. Jeg spurte denne jenta Christine om hun ville gifte seg med meg. Hun har reist tilbake til Paris og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

 

Pete hevder videre at han aldri har vært utro mot Kate, til tross for meldinger om at han tilbrakte en juninatt med den sørafrikanske modellen Lindi Hingston.

 

Selv om Moss skal ha skiftet ut alle telefonnumrene sine for å hindre ekskjæresten fra å kontakte henne, hevder Pete at hun fremdeles ringer til ham.

 

- Hun ringte meg i går kveld og la igjen en beruset beskjed på telefonsvareren og sang «Moon River». Drømmen hennes var at vi to skulle være et normalt, lykkelig par. Det var vel mitt stoffproblem som ødela det. Du vet ikke hva du har før det er borte, sier Pete Doherty.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no