800 millioner til Heather fra Paul

(20.07.2007, sist oppdatert 20.07.2007)

Paul McCartney og Heather Mills har ifølge britiske aviser kommet til enighet om en skilsmisseavtale der hun vil motta over 800 millioner kroner.

Ifølge Daily Mail får Heather Mills over 172 millioner kroner. I tillegg vil hun motta drøye 40 millioner kroner pr. år til deres felles datter Beatrice, som blir 4 år i oktober, fyller 18 år.

 

McCartney vil betale for alle levekostnadene til lille Beatrice, inklusive skolegang, reiser, barnepiker og vakthold og sikkerhet. Han og Mills vil fortsatt ha delt omsorg for datteren.

 

Avtalen, som vil bli den største i britisk rettshistorie, inkluderer en klausul som sikrer at ingen av partene snakker offentlig om hva som førte til at ekteskapet tok slutt. Britiske kommentatorer mener at planen bak den store økningen i beløpet McCartney er villig til å utbetale til sin kommende ekskone, gjenspeiler hans ønske om at hun skal opprettholde en «verdig stillhet».

 

Tidligere ble det meldt at den aldrende artisten dårlig likte at Heather Mills slo seg frem som reality-fjernsynsstjerne i USA etter bruddet. Den tidlige tiden etter bruddet var også preget av hennes sterke påstander om McCartney, som hun hevdet hadde overfalt henne, kuttet henne opp med et vinglass, hadde vært regelmessig full, og hadde nektet henne å amme Beatrice.

 

Paul McCartney har derimot aldri snakket offentlig ut om bruddet med Mills, og mener at intime detaljer fra deres samliv ikke skal være til offentlig forbruk - ikke minst av hensyn til Beatrice.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no