Pitts familie holder kontakten med Aniston

(21.06.2007, sist oppdatert 21.06.2007)

Brad Pitt har byttet ut Jennifer Aniston med Angelina Jolie. Men skuespillerens familie ser ikke ut til å ville kutte båndene med ekskona hans.

Det har versert rykter om at det nære forholdet mellom Jennifer Aniston og Brad Pitts familie har falt Angelina Jolie tungt for brystet. Og nå har familien til filmkjekkasen gått ut og forsvart det nære vennskapet med «Venner for livet»-stjernen.

 

Paret som skilte seg i 2005 etter fire og et halvt års ekteskap, fikk ingen barn sammen. Likevel ringer både mor og far Pitt ofte til Aniston, og moren Jane var nylig på besøk hos sin sønns ekskone.

 

Det er Brads bror Doug som nå går ut og forsvarer det hele. Han sier ifølge nettstedet Female First: - Jennifer er en venn av Brad også. De holder kontakten, så hvorfor kan ikke vi gjøre det også?

 

Tidligere denne måneden gikk Angelina Jolie ut og benektet at hun har problemer med at Pitts familie fortsatt regner Aniston som en del av familien. Firebarnsmammaen sa i stedet at hun var overveldet over sin samboers familie, og deres gjestfrihet.

 

- Da jeg først møtte dem, kom jeg der med to adopterte barn fra andre land, og jeg ante ikke hvordan de ville reagere. Men de var inkluderende og full av varme fra første stund. De elsker alle barna våre like mye.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no