Aniston klar for baby

(14.06.2007, sist oppdatert 14.06.2007)

Jennifer Aniston skal være desperat etter å få seg egen familie, nå som Brad Pitt stadig utvider sin barneflokk med Angelina Jolie.

Aniston sto knust tilbake da hun ble forlatt av «verdens kjekkeste mann», filmstjernen Brad Pitt, i 2005. Han byttet henne ut med Jolie, og nå, to år senere, oppfostrer de allerede fire barn sammen - tre adopterte og et biologisk.

 

Tanken på barn skal ha blitt en besettelse for den tidligere «Venner for livet»-stjernen, ettersom mange hevder hennes tidligere avventende holdning, skal ha vært en av grunnene til at Pitt forlot henne. Han var nemlig veldig klar for å stifte familie.

 

Nå som Jennifer har fått seg ny kjæreste, en britisk modell som sladrepressen omtaler som «en tro kopi av Pitt», skal det imidlertid være hun som har fått det travelt. Ikke bare har den nye flammen fått flytte inn til henne, Aniston skal også være i full gang med å gjennomføre en adopsjon.

 

Ifølge magasinet OK! har hun kontakt med det samme adopsjonsbyrået som nylig sto for Sheryl Crows adopsjon. En kilde ved adopsjonskontoret sier til bladet at Aniston allerede har fylt ut de nødvendige papirene.

 

«Venner for livet»-stjernen har hatt et forholdt til Paul Sculfor i knappe to måneder, og sies å være oppover ørene forelsket.

 

- Hun virker mer livsglad og fornøyd enn noensinne, sier en nær venn, mens en annen hevder at Aniston har vurdert adopsjon en tid, men at hun nå ikke kan vente med å adoptere etter å ha sett Sheryl og sønnen Wyatt sammen.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no