Aniston har funnet Pitt-kopi

(07.06.2007, sist oppdatert 07.06.2007)

Mens Angelina Jolie og Brad Pitt stadig bekrefter sin kjærlighet og utvider sin «regnbuefamilie», slikker Jennifer Aniston sårene - med en Brad Pitt-kopi.

Det er to år siden Aniston og Pitt gikk hver til sitt. Siden da har Brad fått følge med Angelina Jolie, og klart den utrolige bedriften det er å bli firebarnspappa på bare to år.

 

Jennifer Aniston hadde et forhold til sin «The Break-Up»-motspiller Vince Vaughn. Det varte i et år og i desember i fjor var det offisielt slutt.

 

Men nå sies det at den populære skuespilleren har truffet en ordentlig drømmemann: Modellen Paul Sculfor fra Essex i England med en fortid som håndverker.

 

Men spørsmålet er om «Venner for livet»-stjernen har kommet helt over Pitt. Hennes nye flamme er nemlig svært lik «forgjengeren».

 

Kilder Daily Mail har vært i kontakt med, beskriver Sculfor som en drømmemann. Ikke bare ser han bra ut, han elsker å oppvarte sin kvinne. En eks gir den tidligere mureren følgende skussmål: - Han setter kvinnen først. Han åpner dører og er en skikkelig gentleman.

 

36-årige Paul Sculfor har hatt store modelloppdrag for blant andre Christian Dior og Jean Paul Gaultier.

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no