Sir Paul feirer fødselsdag med eksene

(30.05.2007, sist oppdatert 30.05.2007)

Sir Paul McCartney og hans ekskone Heather Mills vil etter sigende feire hans 65-årsdag sammen.

Mandag 18. juni fyller det tidligere Beatles-medlemmet 65 år og han vil da ha en spesiell fest sammen med Heather og deres tre år gamle datter Beatrice.

 

- Paul, Heather og Beatrice skal ha en egen feiring med kake og gaver. Den skal finne sted på selve fødselsdagen hans og Heather kommer til å kjøpe en gave til Paul fra Beatrice, men også en fra seg selv. De gjør det først og fremst for Beatrice sin skyld, men samtidig er det et bevis på hvor bra det går mellom dem nå, sier en venn av de separerte paret til magasinet Hello!.

 

Paul og Heather kunngjorde at de gikk hver til sitt i mai i fjor etter fire års ekteskap. De beskrev først bruddet som «vennskapelig», men det utviklet seg raskt til en svært bitter skilsmisse.

 

I løpet av skilsmisseforhandlingene nektet de å snakke med hverandre og krevde at deres barnepiker leverte Beatrice til dem.

 

Men siden da har forholdet dem imellom bedret seg så betraktelig at venner nå hevder at de møtes jevnlig og at Paul til og med har sendt Heather «små lapper og blomster».

(©NTB)

 

Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no