Worthington beklager film

(20.12.2010, sist oppdatert 20.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det er ikke så ofte en skuespiller beint fram innrømmer at han har spilt i en dårlig film.

Men på settet til sin nye film, «Man on a Ledge», fortalte Sam Worthington Moviefone hva han egentlig synes om storfilmen «Clash of the Titans», som han medvirket i fjor.

 

- Jeg tenker at vi har et forbedringspotensial, sier han i forbindelse med at en oppfølger er på trappene. Han legger til:

 

- Jeg tror nok den første skuffet en del mennesker. Og ja, jeg er enig med dem. Den eneste grunnen til å gjøre en oppfølger er enten for at publikum krever det, eller fordi jeg tror den kan bli bedre enn førstefilmen.

 

Han legger videre til: - Jeg tror jeg kan spille pokker så mye bedre, og for å være ærlig ... ta notis av alt det som skrives og menes av folk der ute, og gi dem den filmen de virkelig vil ha! Med neste film må vi prøve å tilfredsstille en hel del flere mennesker.

 

Han fortsetter: - Jeg mener at du lager filmer for publikum, det er de som skal se filmene. Og dersom publikum snakker, må du gjøre som de gamle gladiatorene. For du vil holde deg i live i manesjen så lenge du kan.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.348 sec - 1 pageviews