Woody ville bli prest

(13.02.2012, sist oppdatert 13.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

At Woody Harrelson drømte om å bli prest da han var yngre, vil muligens overraske mange.

I et intervju røper Harrelson at han planla prestekarrieren langt inn i collegeårene, og at han gikk på et presbyteriansk college.

 

- Jeg holdt prekener da jeg gikk på high school og hadde en bibelstudiegruppe hjemme der jeg bodde, sier han til bladet Culture. Men etter hvert begynte han å stille spørsmål ved logikken i Bibelen, forklarer han.

 

- En av mine teologilærere lærte oss hvordan Bibelen var konstruert. Da begynte min oppfatning av Bibelen å rakne. Jeg var litt sånn «hei, det er mye som er forandret».

 

Idag angrer ikke 50-åringen på det nye valget han gjorde, å bli skuespiller. Det eneste Harrelson gjerne skulle gjort mer av, var å spille i barnefilmer.

 

- Jeg skulle ønske jeg hadde blitt tilbudt en rolle i «Løvenes konge» eller en av de flotte filmene. Men det ble jeg ikke, sier Woody Harrelson - kjent for å spille atskillig mer rampete roller. Den eneste tegnefilmen han har lånt stemme til, var den engelske oversettelsen av norske «Slipp Jimmy fri».

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews