Wood: - Hobbit-comeback var en bisarr opplevelse

(29.10.2012, sist oppdatert 29.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

I et nytt intervju forteller Elijah Wood, som ble verdenskjent for rollen som hobbiten Frodo, at det er en bisarr opplevelse å vende tilbake til New Zealand for et nytt hobbiteventyr.

Skuespillerne spiller Frodo igjen, en karakter som ble kjent for en hel verden etter Ringenes Herre-filmene. Filmen basert på boken «Hobbiten» deles opp i hele tre deler, der den første får premiere i desember.

 

Wood forteller nå hvordan han opplevde å trå inn i skoene til Frodo Baggins igjen. Han sier i et intervju med magasinet Empire: - Det var en bisarr opplevelse. Det var herlig å få treffe skuespillerstaben igjen. Du vet, mange av dem hadde sin første, store skuespillererfaring i New Zealand med førstefilmen i «Ringes Herre»-filmserien. Og å møtes igjen, med samme entusiasme, var stort.

 

Han sier videre: - Jeg har trodd flere ganger at dette er siste gang jeg filmer i New Zealand. Særlig da vi var ferdig med «Return of The King». Det var det, tenkte jeg. Men så kom vi altså tilbake igjen, for å gjøre «Hobbiten».

 

Første film ut, «The Hobbit: An Unexpected Journey» har premiere i Norge 12. desember. Andre film, «The Hobbit: The Desolation of Smaug», har premiere 13. desember 2013. Tredjefilmen, som får navnet «The Hobbit: There and Back Again», får premiere 18. juli 2014, ifølge amerikanske medier.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews