Williams ville rømme fra Monroe-rollen

(03.11.2011, sist oppdatert 03.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

I filmen «My Week With Marilyn» spiller Michelle Williams ikonet Marylin Monroe. Det tok fra henne sjelefreden.

Forventningene til innsatsen fikk Michelle Williams til å ligge søvnløs om natten. 31-åringen spiller i den kommende Simon Curtis-regisserte filmen, og hun forteller i et nytt intervju at de første dagene på filmsettet skremte vettet av henne. Hun forklarer til britiske Elle:

 

- Jeg var så redd. Å lage denne filmen føltes som å være i fritt fall. Jeg tror det var etter den andre dagen jeg ba dem ta passet mitt - ettersom det var stor fare for at jeg kunne rømme! Jeg ønsker å hoppe på det neste toget til alpene eller noe, og bare komme meg vekk ettersom jeg opplevde det som så skremmende.

 

Selv om regissøren fløy til New York for å tilby henne rollen, ønsket Williams å prøvespille som Monroe - slik at hun kunne få en følelse av hva som var forventet av henne. Hun sier:

 

- Jeg ville at vi begge skulle vite at jeg kunne gjøre dette, jeg ville ikke bare ta imot et rolletilbud uten å vite at jeg var i stand til å gjennomføre.

 

Selv om filmen nå er ferdig innspilt, har ikke Williams trukket et lettelsens sukk helt enda: - Jeg har aldri følt i samme grad at jeg kloret meg fast til et stup mens jeg venter på hva folk skal mene om filmen.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews