Williams snakker om sorgen

(14.09.2011, sist oppdatert 14.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Michelle Williams forteller nå om sorgreaksjonen hun fikk da ekskjæresten Heath Ledger døde tragisk i januar 2008.

Skuespilleren ble knust da faren til hennes datter Matilda (5) døde etter en utilsiktet overdose og miks av medisiner. Hun forteller i et nytt intervju at selv om det på det tidspunktet var slutt mellom henne og Ledger, fikk hun en sterk sorgreaksjon.

 

- Lenge kunne jeg ikke la være å ta på folk, ta på ansiktene deres. Jeg følte at alt fløt litt rundt meg, og jeg ønsket å holde fast ved noe.

 

31 år gamle Williams føler at hun nå har funnet seg selv igjen, men innrømmer at tragedien gikk dypt inn på henne - og forandret henne.

 

Til australske Vogue sier hun: - For tre år siden føltes det som om jeg ikke hadde noe. Men nå har livet mitt reparert seg selv. Det som skjedde forandret måten jeg ser på omverden - og hvordan jeg omgås folk. Det har også forandret meg som forelder, som venn og som arbeidstaker. Det er blitt linsen jeg betrakter livet gjennom. Jeg tenker at ingenting varer.

 

Michelle Williams ble først kjent gjennom tenåringsserien «Dawson‘s Creek». Siden har hun slått seg opp som filmskuespiller.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.200 sec - 1 pageviews