Will.i.am fortsetter TV-tvitringen

(09.05.2012, sist oppdatert 09.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

«The Voice»-dommer og rapper will.i.am nekter å stoppe tvitringen under det direktesendte TV-showet.

The Black Eyed Peas-stjernen will.i.am er for tiden dommer i den britiske utgaven av sangkonkurransen «The Voice». Forrige måned måtte rapperen tåle kritikk for at han brukte for mye tid på mobiltelefonen og Twitter under sendingene.

 

Mobilbruken har fått produsentene i BBC til å se rødt, og ifølge Sunday Express skal artisten ha blitt kalt både «uprofesjonell» og «frekk og hensynsløs». Dette ser likevel ikke ut til å ha påvirket will.i.am, som fortsatte tvitringen i lørdagens sending. Tvitringen tilfører programmet noe, mener rapperen.

 

Standpunktet sitt gir han også klart uttrykk for nettopp gjennom Twitter. «Jeg kommer ikke til å soppe tvitringen under live-sendingene ... Jeg synes det gjør at folk kan leve i øyeblikket med meg samtidig som jeg er der ...», skriver han.

 

Han fortsetter: «Jeg sa til BBC: Det kan se merkelig ut at jeg tvitrer ... men tro meg ... dette kommer en dag til å være normalen og folk kommer til å gjøre det samme.

(©NTB)»

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews