Will.i.am fikk tak i Jagger

(21.11.2011, sist oppdatert 21.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Alle maste så fælt på Will.i.am om hvem han skulle ha som gjester på sin nye plate, at han gikk lei - og tok et navn fra løse luften.

Det var da Will.i.am spilte den ferdige musikken sin for plateselskapet at han tente. For plateboss Jimmy Iovine var mest opptatt av hvilke gjester som skulle være med på platen.

 

- Jeg var litt sånn «hva snakker du om, den er ferdig, det er meg på». Du spiller musikken din og det første de sier er «hvem er med?». Så jeg kastet ut noe som jeg aldri trodde ville bli mulig, så de ville slutte å spørre, sier Will.i.am til Rolling Stone.

 

Og det var altså Mick Jagger, som viste seg å være Iovines store forbilde som ung. Det ble ja, og nå er Rolling Stone-frontmannen å høre på sangen «T.H.E. (The Hardest Ever)», som er første singel ut på Will. i. am. s soloplate «#willpower».

 

Nå fikser Will det meste, viser det seg: Da han skulle spille inn gitardelen til låten «Mona Lise Smile», der Nicole Scherzinger er gjest, fikk han franske myndigheter til å åpne Louvre-museet nattetid så han kunne gjøre opptakene ved siden av det berømte maleriet.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews