Will.i.am ankom klimaprat med helikopter

(23.05.2012, sist oppdatert 23.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Black Eyed Peas-stjernen Will.i.am landet i privathelikopter da han skulle snakke om klimaendringer på Oxford University.

Artisten, som er en ivrig tvitrer, delte bilder av sitt «hip.hop.copter» med sine følgere idet han fløy inn over den engelske universitetsbyen. I Oxford tilbrakte artisten deretter en time med klimaeksperten Myles Allen før han fartet videre til Taunton for å bære den olympiske ild.

 

- Klimaendringer bør være det vi som bor på planeten alle bekymrer oss for og bryr oss om. Hvordan det påvirket planeten, forbruket vårt, og hvordan vi behandler plassen vi bor på, sa artisten.

 

Will.i.ams helikoptertur fra London krevde ifølge Daily Star rundt 270 liter drivstoff, og pumpet tre firdeler tonn CO2 ut i atmosfæren. Dette tilsvarer mengden gjennomsnittsbriten produserer på en måned, ifølge avisen.

 

Allens svar på spørsmål om artistens valg av transportmiddel, var som følger:

 

- Ironien i det gikk ikke alle hus forbi. Men han er oppriktig opptatt av temaet, og han har skrevet sanger om det. Bedre forståelse for problemene er sannsynligvis viktigere enn hvorvidt Will kommer i helikopter fra London til Oxford.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews