Will Smith ergrer med kjempetilhenger

(12.05.2011, sist oppdatert 12.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Innbyggerne i SoHo i New York raser mot Will Smith, som har tatt med seg en gigantisk campingtilhenger til New York der han spiller inn «Men in Black III».

Den 30 tonn tunge og 16 meter lange traileren er i to etasjer og sies å være på nærmere 110 kvadratmeter - større enn mange leiligheter på Manhattan. Videre har den en lounge med bar, filmrom med kjempeskjerm, fullt kjøkken, stort soverom og et badeværelse i granitt, i tillegg til kontorer for Smiths medhjelpere.

 

Og siden Will Smith må sørge for å holde seg i form, har han en nesten like stor tilhenger som inneholder et helt treningsstudio. Begge deler har han parkert i de trange gatene, og i følge New York Post ertet på seg både beboere og forretningsdrivende.

 

- Hva ville Will Smith synes om jeg parkerte den greia foran hans hus? Folk glemmer at dette er et boligområde, ingen filmkulisse, sier 62 år gamle Myrna Reisman til avisen.

 

Dette fikk til slutt filmselskapet Sony Pictures til å flytte traileren til en privat eiendom. Skuespilleren leier for øvrig en diger leilighet bare halvannen kilometer unna innspillingsstedet.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews