Weiland synger julen inn

(28.10.2011, sist oppdatert 28.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Stone Temple Pilot-frontmann Scott Weiland er ikke akkurat det man ser for seg som en juleelskende familiemann.

Men den tidligere dopavhengige og voldstatte rockeren har et sterkt forhold til de tradisjonelle julesangene.

 

- Jeg har lyttet til dem hele livet. Det var en stor ære å gjøre albumet, sier han om sin ferske utgivelse «Most Wonderful Time Of The Year» til Rolling Stone.

 

Der fremfører Weiland klassikere som «White Christmas», «Silent Night» og «I‘ll Be Home For Christmas» og «Winter Wonderland», i en svært variert vokalstil.

 

Selv om juleplaten kanskje sjokkerer noen av Weilands fans fra Velvet Revolver- og Stone Temple Pilot-siden, hevder han selv at reaksjonene hittil har vært positive.

 

- Mine egne juleminner er svært spesielle, særlig fra jeg var barn, sier tobarnsfaren, og minner om at selv om de tradisjonelle julesangene gjøres av alle, elsker folk likevel å lytte til dem når julen nærmer seg.

 

- Det er noe jeg ønsker å være en del av, sier Scott Weiland, som tidligere i år slapp selvbiografien «Not Dead & Not For Sale», der han blant annet røper at han ble utsatt for et seksuelt overgrep da han var 12 år gammel - av en voksen mann han møtte på skolebussen.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews