Watts om livet som arbeidende småbarnsmor

(04.10.2010, sist oppdatert 04.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Naomi Watts forteller i et nytt intervju at de to sønnene hun har med skuespillerkollega Liev Schreiber har interessante tanker om hva foreldrene jobber med.

- De tror vi jobber i en trailer, sier Watts (42) i et intervju med magasinet People. Det var under en pressekonferanse for filmen «Fair Game» at skuespilleren lettet på sløret om livet med to små sønner - på 3 og snart 2 år.

 

- De forstår i grunnen ikke helt hva vi gjør, medgir hun videre om sønnene Sasha og Kai - som så langt ikke er særlig imponert over skuespillerjobbene til foreldrene. Men de forstår at det foregår noe litt utenom det vanlige:

 

- Det er ganger hvor de ser et glimt av oss på TV, og da roper de begeistret. Og når vi sier at mamma eller pappa må dra på jobben, vil de gjerne bli med.

 

Og stundom får de to småtassene se foreldrene etter at sminkørene har gjort sitt. Watts forteller at sminken så ganske så sjokkerende ut da hun gjorde en scene for filmen «The Impossible» - basert på en historie fra tsunamien i 2004:

 

- De så meg sminket i «dårlig forfatning». Jeg måtte forklare at det var bare på liksom. Vi viste dem også hvordan vi la på blod og blåflekker - og viste dem hvordan vi kunne ta det vekk etterpå.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews