Watts glad for moden morskap

(27.09.2011, sist oppdatert 27.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Naomi Watts er glad hun ikke fikk barn i ung alder. Hun tror ikke hun hadde vært like dedikert til sønnene sine da.

Skuespilleren var 38 da hun fikk sin første sønn, Sasha - som nå er fire. Hun er glad hun ventet til hun var mer moden - for nå har hun et svært bevisst forhold til morsrollen, forteller Watts - som også har to år gamle Samuel med skuespillermannen Liev Schreiber. Hun sier:

 

- Jeg hadde så mye jeg ønsket å gjøre da jeg var yngre, og kanskje hadde jeg ikke vært tilstrekkelig til stede. Nå har jeg ryddet mye unna når det gjelder drømmer og mål. Du vokser opp og blir mer kjent med deg selv. Jeg tror jeg er en bedre forelder nå enn jeg ville vært som yngre.

 

Hun skryter også av Schreiber som far - men sier han er flinkere til å finne på morsomme ting med dem. Hun sier til magasinet More:

 

- Lievs måte å være sammen med ungene på er utrolig. De spiller og leker i det uendelige. Jeg tror menn er flinkere til å leve seg inn i nuet, men kanskje ikke så god på planlegging. De tenker ikke alltid på om det er melk i kjøleskapet og bleier i skapet.

 

Den australske skuespilleren ble oppdratt av en enslig mor og sier hun vil gi sønnene en annen oppvekst. Hun sier: - Å ikke kjenne faren min har alltid fått meg til å føle at noe mangler. Jeg vil at sønnene mine skal kjenne noe annet, og vite hvem de er. De skal føle seg trygg i verden og føle forbindelse til foreldre, venner, familie og verden. Dette er blitt det viktigste for meg.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews