Waltz er Tarantinos favoritt

(18.12.2012, sist oppdatert 18.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

En Oscar og en internasjonal karriere ble resultatet av Christoph Waltz sin rolle i Quentin Tarantinos «Inglorious Basterds».

Nå er Waltz tilbake hos Tarantino, denne gangen som en trigger happy dusørjeger i Westernfilmen «Django Unchained». Men det var altså rollen som den onde og karismatiske nazisten Hans Landa i «Inglorious Basterds» som gjorde Waltz - som allerede var godt kjent i hjemlande Østerrike - verdenskjent. I de neste tre årene har vi sett ham i «Carnage», «Water for elephants» og «De tre musketerer».

 

I «Django unchained», som får norsk premiere 18. januar, spiller han en tidligere tannlege som nå er dusørjeger, og som i selskap med den tidligere slaven Django (Jamie Foxx) jager banditter. Tarantino skrev rollen for Waltz.

 

- Men jeg kom ikke med synspunkter om hvordan denne karakteren skal være. Det er ikke min jobb. Min jobb er å følge regissøren og manusforfatterens anvisninger, mener han.

 

- Jeg vil heller aldri i intervjuer beskrive personene jeg spiller. Jeg vil at publikum skal bygge opp sin egen oppfatning. Hva jeg synes er jo helt irrelevant, sier han videre til TT Spektra.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews