Vince Neil skal ha angrepet kvinne i heis

(09.09.2010, sist oppdatert 09.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Mötley Crüe-frontmann Vince Neil politietterforskes etter beskyldninger om at han skal ha angrepet en kvinne i heisen.

Offeret sier til nyhetsbyrået Wenn at hun tok heisen sammen med Neil og to yngre kvinner. Hun husket ikke navnet hans, og hadde begynt å spørre og grave for å få vite det - da han angivelig skal ha langet ut etter henne.

 

Heisepisoden skjedde søndag kveld i Las Vegas, og kvinnen - som vil være anonym - har anmeldt Vince Neil til politiet. Las Vegas-politiet bekrefter at de undersøker anklagene.

 

Det er ikke første gangen Vince Neil kommer i trøbbel på grunn av sitt noe ustyrlige temperament. I juni skal han ha smadret kameraet til en fan, før han deretter fyllekjørte og ble arrestert. Politiet etterforsker begge deler.

 

I starten på 2000-tallet ble Neil flere ganger anholdt etter ulike voldsbeskyldninger, blant annet for å ha angrepet en musikkprodusent utenfor en nattklubb og for å ha slengt en prostituert kvinne i veggen.

 

Tidligere har det endt med atskillige timers samfunnstjeneste for Vince Neil.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews