Vince Neil frivillig på glattisen

(03.11.2010, sist oppdatert 03.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Mötley Crüe-rockeren Vince Neil beveger seg frivillig ut på glattisen. Han har nemlig sagt ja til å bli med på den amerikanske utgaven av «Isdans».

Det er TV-stasjonen ABC som kjører i gang det som blir hetende «Skating With the Stars», og som har fått en håndfull mer eller mindre godt forberedte kandidater til å stille opp.

 

Vince Neil vet kanskje bedre enn de fleste hva han har i vente, sier han til People:

 

- Jeg var kunstløper da jeg var 12 år gammel. Da de ringte, lo folk på kontoret mitt. Men jeg sa til dem «jeg pleide faktisk å stå på skøyter». Jeg har ikke stått på skøyter på lenge, men jeg liker å gjøre ting som høres morsomme ut.

 

Han skal bryne seg på konkurrenter som Bethenny Frankel fra «The Real Housewives of New York City», freestylekjøreren Jonny Moseley, såpestjernen Rebecca Budig fra «All My Children», Disney-kanalens Brandon Michael Smith og skuespilleren Sean Young.

 

- Dette er slitsomt, sier den tidligere OL-vinneren Moseley, som fremdeles trener mye - men innrømmer at de første to ukene med skøytetrening var harde.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews