- Vil tjene millioner på bryllupet

(26.05.2011, sist oppdatert 26.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kim Kardashian ligger an til å tjene millioner av dollar på bryllupet sitt - både i form av eksklusive bildeavtaler og en mulig realityserie som følger forberedelsene og frem til og med bryllupet.

Det hevder People i kjølvannet av at realitystjernen har inngått forlovelse med kjæresten, basketballspilleren Kris Humphries.

 

Han skal angivelig ha gått ned på kne i Kims soverom, der røde rosenblader stavet ordene «vil du gifte deg med meg?». Ringen, med en stor 16.5 karats diamant omkranset av to mindre, skal være verdt to millioner dollar.

 

Korrekt nok hadde Humphries spurt foreldrene til Kim Kardashian om lov til å gifte seg med datteren. Men de nesten like kjente søstrene - Khloe og Kourtney - visste ingenting på forhånd. De trodde de var invitert på en vanlig familiemiddag da Kim dukket opp med ringen på fingeren.

 

- Vi satt alle sammen der og tenkte «Kim er så sent ute til middag og vi sulter», og «hvor i huleste er Kim?». Så kom hun inn og vi bare «herregud!», sier Khloe Kardashian, mens Kourtney utfylte henne på pressekonferansen familien holdt i etterkant:

 

- Vi ble overrasket under middagen da Kim kom ut med den digre steinen sin og begynte å vifte med den i luften.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews