Vil minnes Gibb i katedralen

(23.05.2012, sist oppdatert 23.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Robin Gibbs familie håper angivelig å få til en storslagen minnestund for ham i St. Paul-katedralen i London, melder britiske aviser.

I så fall forventes det at stjerner vil fly inn fra hele verden for å hedre Bee Gees-stjernen, som døde søndag, 62 år gammel.

 

- Dette kommer til å bli den største avskjeden siden John Lennon døde. Robin var så høyt verdsatt i bransjen, noe som vil gjenspeile seg i hvem som vil delta, sier en kilde til avisen The Sun.

 

Sønnene til Gibb, Spencer og Robin-John, sies å jobbe med planer for hvordan den offisielle avskjeden med faren skal arte seg. Selve begravelsen vil finne sted nær Thame i Oxfordshire, der han bodde med konen Dwina.

 

I går gikk Robin Gibbs kusine Hazel Gibb-Shacklock offentlig ut med ønsket om at hennes berømte slektning skulle slås til ridder posthumt av dronning Elizabeth.

 

- Vi prøvde å skyve på for å få Robin som ridder i New Year‘s Honours List fordi vi var svært klar over at han var syk. Hvis noen fortjener det, er det ham. Alle tre Bee Gees-medlemmene burde vært slått til riddere, sa hun.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews