Vil ha mest klær på seg av alle

(01.09.2010, sist oppdatert 01.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Bristol Palin bedyrer at hun kommer til å ha mest klær på seg av alle deltagerne i kommende runde med amerikanske «Skal vi danse» - kjent for tidvis nokså minimale kostymer.

- Jeg tror jeg vil være den mest påkledde og ha de mest anstendige antrekkene, fordi det er slik jeg er, sier politikerdatteren til People.

 

Sarah Palins nå 19 år gamle datter skapte overskrifter da hun ble gravid som 17-åring, ikke minst fordi moren tidligere hadde erklært seg som en svoren motstander av sex før ekteskapet.

 

Men med sin TV-opptreden ønsker Bristol Palin å være et godt eksempel for sin 20 måneder gamle sønn Tripp, som hun forteller «elsker å danse rundt og nikke med hodet».

 

- Jeg ser dette som noe som er moro og positivt, og jeg vil kunne vise min arbeidsmoral til folk der ute, sier Bristol, som beskriver seg som «naturlig sjenert». Hun er også helt grønn når det kommer til dans.

 

- Jeg kommer fra en atletisk bakgrunn, noe jeg er takknemlig for. Jeg spilte basketball, volleyball, fotball, det meste.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews