Venter tvillinger

(12.07.2010, sist oppdatert 12.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den 42 år gamle sangerinnen Céline Dion venter tvillinger med sin 68 år gamle ektemann.

Fra før av har paret en 9 år gammel sønn, og de har i lengre tid forsøkt å gi ham søsken. Men det har ikke vært lett, og Dion og mannen Rene Angelil har vært igjennom flere mislykkede runder med prøverør.

 

Så sent som i august i fjor erklærte sangerinnen gledesstrålende at hun endelig var gravid igjen, men hun spontanaborterte senere i svangerskapet.

 

Klok av skade var Dion litt mer forsiktig med å gå ut offentlig med den nye graviditeten.

 

- I showbiz blir rykter spredt så fort, og man skal jo vente tre måneder for å forsikre seg om at alt er i orden. Vi blir jo ikke akkurat yngre, og hver gang tror man at det er den siste sjansen, det siste forsøket. Det er fryktelig nervepirrende, fortalte stjernen til talkshowverten Wendy Williams tidligere i år.

 

Sangerinnen er nå fem måneder på vei, men det blir ingen lang mammaperm på Dion. Allerede i mars 2011 er det premiere på hennes splitter nye show i Las Vegas. Igjen skal hun innta scenen på Caesar?s Palace, og der skal hun opptre i tre år fremover.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.332 sec - 1 pageviews