Vanessa Paradis beskytter barna

(08.11.2012, sist oppdatert 08.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Artisten Vanessa Paradis, som inntil nylig var gift med Johnny Depp, har lovet seg selv at hun ikke skal snakke offentlig om bruddet.

Den franske musikeren og skuespilleren skilte lag fra Depp på en angivelig vennskapelig måte i juni, etter 14 år som ektefeller. Hun sier hun tenker på barna nå. Hun vil ikke si noe offentlig om bruddet ettersom hun vet det kan såre Rose (13) og Jack (10).

 

Paradis sier til Daily Beast: - Jeg selger ikke privatlivet mitt, og ingen kjenner sannheten eller har gjort en tilstrekkelig god journalistisk undersøkelse rundt dette. Det blir mye spekulasjoner. Men som sagt: Ingen vet. Jeg har barn å beskytte. Det er unger involvert. Så det er faktisk ingen som trenger å bry seg, utenfor familien.

 

Hun sier videre at hun alltid setter hensynet til barna først: - Det som skjer når du blir mor, er at du ikke er nummer én mer. Plutselig er det noen som teller mye mer. Det gjør deg til et bedre menneske, mindre egoistisk og mer omtenksom mot andre. Din største kjærlighet har kommet til verden, er det en kjærlighet som aldri dør, men som bare vokser seg større. Dersom noe truer barna dine, blir du en krigsmaskin. Du vil gjøre alt du kan for å beskytte dem.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews