Valgte berømmelse fremfor Heidi

(19.07.2010, sist oppdatert 19.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

«The Hills»-stjernen Spencer Pratt sier at hans enorme oppmerksomhetstrang er grunnen til at han nå skilles fra Heidi Montag.

Paret har bare vært gift siden april i fjor, men allerede nå har Heidi gått lei.

 

- Vi elsker hverandre, men jeg er en mediehore som elsker oppmerksomhet, og det kommer jeg aldri til å vokse av meg. Heidi vet dette, og det er ikke det hun vil ha, forklarte Pratt til bladet People.

 

- Hun håpet i det lengste jeg ville gå lei, men nei. Jeg er fremdeles den samme Spencer som ble med på «The Hills» for å bli berømt.

 

Pratt legger ikke skjul på at ekteskapet har vært turbulent.

 

- Det har vært en konstant kamp fra dag en. Hele tiden har hun sagt «skal du virkelig skrive det på Twitter?» eller «skal du virkelig gjøre det der?», forteller han.

 

Mange har spekulert i om skilsmissen er nok et forsøk på å skaffe seg oppmerksomhet, men Pratt insisterer på ekteskapsbruddet ikke er noen PR-jippo.

 

- Min forkjærlighet for medieomtale og hennes forkjærlighet for hundevalper kan bare ikke forenes. Alt hun vil er å gå tur, slappe av og ta det rolig, forteller Pratt, som altså har helt andre preferanser.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.144 sec - 1 pageviews