Val Kilmer i nabokrangel

(24.06.2010, sist oppdatert 24.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Etter å ha slengt med leppa om nabolaget sitt på landsbygda i New Mexico i intervjuer, sto Val Kilmer onsdag til rette for formannskapet i San Miguel.

Dit var Kilmer invitert for å forklare seg om uttalelsene sine. Blant annet har han sagt i intervjuer at han bor i «selvmordshovedstaden i sørvest-USA», og hevdet at «80 prosent av folkene i hjemfylket mitt er fulle».

 

Skuespilleren ga disse uttalelsene til bladet Rolling Stone i 2003. Selv om bladet går god for intervjuet, prøver nå Kilmer å benekte uttalelsene og hevder han skrøt av New Mexico i intervjuet.

 

Men innbyggerne i den lille byen Pecos har ikke glemt. Og nå som Val Kilmer ønsket å bygge gjestehus for betalende besøkende på ranchen sin, ble han møtt av motstand. Derfor fikk Kilmer ifølge AP en sjanse til å svare for seg.

 

Han ba om unnskyldning og hevdet ordene hans var «tatt ut av kontekst». Selv har Kilmer bodd i området, der hans bestefar er begravd og faren hans i sin tid bodde, i et par tiår.

 

- Jeg føler det samme som alle andre når man hører negative ting om et sted du elsker, sa Kilmer som også føler seg skyldig fordi han «ikke har gjort nok for å la folk vite at dette er ikke meg».

 

Dermed fikk Val Kilmer sin utbyggingstillatelse.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews