Utpekt som Carolas nye kjæreste

(23.09.2011, sist oppdatert 23.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

En salgssjef og tidligere modell er i et svensk sladreblad utpekt som Carolas nye kjæreste, etter at de nylig ankom Polarprisutdelingen sammen.

Carolas PR-kontakt Lili Assefa hevder overfor Expressen at det var kun dét de gjorde: - De gikk på den røde løperen sammen, det er alt.

 

Single Carola uttalte tidligere denne måneden til bladet Amelia at hun fremdeles venter på «rett person», og at hun «vet hva man lengter etter hos en mann og i et forhold».

 

Tidligere datet hun angivelig Kicken Lundqvist fra bandet The Poodles. Men den snart plateaktuelle Carola - som er åpenhjertig om det meste - snakker svært ugjerne om sitt kjærlighetsliv.

 

- Jeg har ikke bekreftet verken den ene eller den andre. Om jeg føler at det er tid for forlovelse, vil jeg stå for det. Men jeg har ikke vært der på så mange år, at jeg har følt meg så sikker. Man kan være i en boble fordi man er forelsket, sa hun nylig til Expressen.

 

Carolas siste offisielle forhold var med frikirkepredikanten Henrik Junaeus. De gjorde det slutt i 2007.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews