Usher må åpne eksens shoppingkonto

(21.08.2012, sist oppdatert 21.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

En dommer har beordret Usher til å gjenåpne ekskonas handlekonto hos den eksklusive luksusbutikken Saks Fifth Avenue.

Usher stengte Tameka Fosters konto hos New York-butikken i fjor, men må nå atter betale for hennes utskeielser når det gjelder luksusvarer. Han må også punge ut med utgiftene som foster har til barnepike, melder TMZ.

 

Tameka Foster hevder ifølge nettstedet at hun trenger Saks-kontoen for å kunne jobbe som stylist. Nå har dommeren gitt henne medhold.

 

Eksparet krangler så busta fyker om barnefordelingen. De har to sønner på 3 og 4 år sammen fra sitt to år lange ekteskap. Usher ønsket den pågående rettssaken utsatt etter at Fosters sønn fra et tidligere forhold, 11 år gamle Glover, omkom i en badeulykke i juli - men da hevdet ekskona at hans omsorg «var falsk».

 

Det har gått for seg i løpet av rettssaken, der Usher tidligere i sommer ble beskyldt av ekskona for å ha hoppet til køys med en av brudepikene - som var venninne av Foster. En kjennelse er ventet i løpet av få dager.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.013 sec - 1 pageviews