- Usher blir forfulgt av stalker

(29.06.2012, sist oppdatert 29.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske artisten Usher skal være forfulgt av en kvinne som tror hun er kona hans.

Ifølge kjendisnettstedet er det den 26 år gamle kvinnen Darshelle Jones-Rakestraw som forfølger kjendisen. Hun skal ha møtt opp flere ganger hjemme hos stjernen.

 

Ifølge kilder nettstedet har vært i kontakt med, skal 26-åringen ha forsøkt å overbevise politiet om at hun er Ushers kone og at hun hadde glemt nøklene sine til huset. Det hører til historien at den amerikanske artisten er skilt.

 

Stalkeren ble derfor arrestert og har fått et midlertidig besøksforbund rettet mot seg. TMZ skriver videre at 26-åringen i ettertid har postet en YouTube-video der hun hevder at Usher skal ha kontaktet henne i fjor. Hun sier Usher lovet å hjelpe henne med musikkarrieren. - Jeg er ikke en stalker. Usher baktaler og ærekrenker meg, skal Darshelle Jones-Rakestraw ha sagt.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews