Tre nye til «True Blood»

(24.11.2010, sist oppdatert 24.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det kommer til å dukke opp flere nye bekjentskap i vampyrserien «True Bloods» når den kommende fjerde sesongen skal til pers.

Janina Gavankar, som ble kjent gjennom TV-serien «Le Word», er klar for rollen som Luna: En sexy lærer som viser seg å ha skjulte egenskaper, melder TV-selskapet HBO. Gavankar har fått en fast rolle i den populære vampyrserien.

 

Men det kommer også til å dukke opp to nye gjesteroller. Alexandra Breckenridge skal spille heksa Daisy, mens Vedette Lim skal spille karakteren Naomi; en slåsskjempe som deltar i ulike kamper - for penger.

 

I Norge har vi kunnet følge med på vampyrserien på NRK3. I hovedrollene møter vi Anna Paquin, Stephen Moyer og ikke minst svenske Alexander Skarsgård.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.402 sec - 1 pageviews